Levens VERtellingen

boots play

We trekken de stoute schoenen aan en vertellen jouw verhaal…

Nieuw in het aanbod van de VERhaler zijn levensVERtellingen. Over jou, je vader die 50 wordt, die pensionado, een bruidspaar of zelfs bij een herdenking. We zijn zelfs hard bezig om de aanstelling als BABS te krijgen, zodat je de VERhaler zelfs mag vragen om jullie officieel te trouwen. Wat is onze kunst? We zetten de tijd stil, laten je het hier en nu ervaren met enkel woorden, geven je fantasie kleur en het moment een gouden randje.

Als je zelf niet makkelijk de juiste woorden kunt vinden, als je liever luistert dan ten tonele verschijnt of gewoon als bijzondere verrassing; dan vertelt de VERhaler jouw/ jullie verhaal. Dit verhaal is natuurlijk volledig op maat; zo persoonlijk, intiem of heldhaftig als jullie willen. Samen wandelen we over het pad van de waarheid en gaan we daar vanaf als dat passend, noodzakelijk of zelfs verrassend is.

Zowel het verhaal als de kosten ervoor gaan in nauw overleg. Neem dus vrijblijvend contact op en we praten eerst voordat we echt zaken doen.

Volg ons op het bouwblog (http://bouwblogverhaler.wordpress.com) op onze tocht buiten de gebaande paden…. daar waar het nooit dood loopt

Advertisements